T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü İslahiye İlçe Devlet Hastanesi

EMZİRME HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Güncelleme Tarihi: 10/11/2018

İSLAHİYE DEVLET HASTANESİ EMZİRME  HAFTASI ETKİNLİĞİ BAŞLIYOR.

İslahiye Devlet Hastanesi 1-7 Ekim Emzirme Haftası etkinlikleri çerçevesinde  anne adayları ve emziren  annelere ücretsiz emzirme eğitimleri  verilmektedir. Anne sütüyle beslenmenin gerekliliğine dikkat çekilirken  , annelerin toplumsal hayatın pek çok alanında emzirme konusunda  çektikleri sıkıntıyı ayrıntılı şekilde yer verilen eğitimlere tüm  emziren annelerimiz davetlidir.

İslahiye Demokrasi Meydanında  yapılacak olan resim sergimiz ve bilgilendirme standımızla 3 ekim Çarşamba günü ANNE SÜTÜ MUCİZEDİR sloganıyla  ev sahipliği yapan İslahiye Devlet  Hastanesi   program çerçevesinde  tüm anne adayları ve emziren annelere ilk 6 ay anne sütü sonrasında tamamlayıcı besinlerle beraber  2 yaş ve ötesine kadar emzirilmesini öğütlemektedir.

Anne sütünün önemi ve emzirme hakkında farkındalık oluşturmak amaçlı programımıza davetlisiniz.