Öncesinde Bebek dostu hastane olma hakkını kazanan İslâhiye Devlet Hastanesi yeni bir başarıya imza atmayı başardı. 81 il, 851 hastane arasında İlk 55 hastane içine girerek ANNE DOSTU HASTANE olma sürecini tamamlayarak sertifikasını aldı.
26 Şubat 2019

İslâhiye Belediye Başkanımız Kemal VURAL, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Serdar SARIFAKI,  İL Sağlık Müdürlüğü Başkan, Başkan Yardımcıları, Hastane Yöneticileri ve hastane personellerin katılımı ile toplantı salonunda düzenlenen etkinlikte bu zorlu süreç anlatıldı.

Açılış konuşmasını yapan İslahiye Devlet Hastanesi Başhekim vekili Uzm.Dr. Mustafa YILDIZ yapılan işlemler hakkında  katılımcılara bilgiler sundu. Akabinde İslahiye Belediye Başkanımız Kemal VURAL ile İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Serdar SARIFAKI  Hastane Başhekimi Uzm.Dr. Mustafa YILDIZ’a ANNE DOSTU HASTANE sertifikasını teslim ettiler.

Sonrasında ise İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serdar SARIFAKI bu süreçte katkısı bulunan başta hastane yönetimi olmak üzere tüm sağlık personellerine teşekkürlerini ileterek başarılarının devamı temennisinde bulundu.

• ANNE DOSTU Ö1.jpg
  • ANNE DOSTUÖ2.jpg